top of page

Jeugd - Missie:

Onze missie wordt mooi samengevat in onze slogan:


KFC VOORDE-APPELTERRE een familiale club met ambitie!
 

We streven er naar om de beste jeugdopleiding op te bouwen op gewestelijk niveau (en hopelijk zo snel mogelijk op provinciaal niveau) in de Denderstreek binnen onze financiële, organisatorische en sportieve mogelijkheden. De bedoeling is ook om onze spelers zodanig op te leiden dat hun talenten ontdekt, ontwikkeld en gebruikt worden. Op deze manier willen we zoveel mogelijk spelers uit onze eigen jeugdopleiding laten doorgroeien naar de 1e ploeg.
Meisjes zijn uiteraard ook welkom bij onze club.

 

De opleiding van de spelers zal gebeuren op basis van een jaarplan (verzorgd, opbouwend en aanvallend voetbal). Wij hopen in de toekomst ook technische trainingen (zondagvoormiddag) aan onze spelers te kunnen aanbieden, los van de gewone trainingen.
De spelers zullen 2x per jaar geëvalueerd worden door hun trainer.
Wij zouden ook een peterschap willen invoeren, t.t.z. één speler van de eerste ploeg is dan peter van een jeugdploegje, deze komt een paar maal per seizoen kijken naar een thuiswedstrijd en geeft af en toe eens een training aan zijn ploegje.

Er zullen verscheidene activiteiten georganiseerd worden voor de spelers: tornooi - stage - sinterklaasfeest en ook een ouderdag. Dit is de champions league finale waar de kinderen (tot U13) spelen tegen hun papa of mama.
Wij willen de spelers ook sociale maatschappelijke waarden zoals respect voor iedereen bijbrengen, discipline, beleefdheid, ...
Dit alles willen we verwezenlijken met ervaren en/of gediplomeerde trainers. Wij willen ook onze trainers stimuleren om erkende opleidingen te volgen o.a. door een financiële tussenkomst te doen vanuit het clubbestuur.

De TVJO

“Succes is het resultaat van kleine inspanningen …… iedere dag opnieuw !”

spon_aes_edited.jpg
spon_spar.JPG
bottom of page